Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
26-09-23 - 19:04
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Αθλητική Δράση BEACTIVE: Το Χάντμπολ στις γειτονιές του Διονύσου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 06/06/2023

Οι δράσεις BeActive συνεχίζονται στο Δήμο Διονύσου, με το πρόγραμμα «Το χάντμπολ στις γειτονιές του Διονύσου» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στις 10πμ, στο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ στη Σταμάτα.  Οι αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ΕΣΧΑ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την υποστήριξη του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου, με σκοπό να προωθηθεί ο αθλητισμός και η φυσική δραστηριότητα μεταξύ των παιδιών.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν παιχνίδια χάντμπολ με αγώνες μεταξύ ομάδων δημοτικών σχολείων, αλλά και αγώνες γονέων-παιδιών σε 3 υπαίθρια διαμορφωμένα γήπεδα. Η δράση προάγει τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την υγιή ανταγωνιστικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων και η συμμετοχή των γονέων δείχνει την υποστήριξη και το ενδιαφέρον τους για την αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους.

Κάθε παιδί θα λάβει δώρα, αναμνηστικό T-shirt και θα απολαύσει κέρασμα με χυμούς και σνακ. Επιπλέον, μέσω της δράσης, θα δοθούν από την ΓΓΑ μπάλες χάντμπολ  στα δημοτικά που θα συμμετάσχουν, με σκοπό τη συνέχιση της άσκησης και της δραστηριότητας στα παιδιά και στο σχολικό περιβάλλον.

«Έλα μόνος σου , με το φίλο σου ή τη φίλη σου, φτιάξε την ομάδα του σχολείου σου και κέρδισε μπάλες για το σχολείο»

Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Εγκαταστάσεων

& Διοργανώσεων Δήμου Διονύσου

Λουκάτος Σωτ. Παναγής

[script-63d1657eadcab]

Gallery

© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο