Γρήγορη Περιήγηση
Καλως ήρθατε στο ανανεωμένο site του Δήμου Διονύσου. Ο ιστότοπος είναι σε πιλοτική λειτουργία και αναβαθμίζεται συνεχώς.
03-10-23 - 00:10
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Επικοινωνία

Έργα 3,7 εκ. ευρώ για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Διονύσου, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 02/08/2023

Το πράσινο φως για την έναρξη έργων ανακατασκευής και ασφαλτοστρώσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Διονύσου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 3.7 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Διονύσου Ι. Καλαφατέλη. Κατά την υπογραφή της σύμβασης, παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θ. Αυγερινός και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας.

Το έργο, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), αφορά στη συντήρηση και ανακατασκευή οδών σε διάφορα σημεία του Δήμου, τα οποία χρήζουν συντήρησης μετά και την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης, ομβρίων και ύδρευσης. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται η συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων, αλλά και η αντικατάσταση οδοστρωμάτων από σκυρόδεμα, με άσφαλτο. Ενδεικτικά οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι: ανακατασκευή υφιστάμενων ασφαλτοστρωμένων οδών, αντικατάσταση οδοστρωμάτων από σκυρόδεμα με άσφαλτο και διαμόρφωση σταμπωτού δαπέδου με όψη κυβόλιθου.

[script-63d1657eadcab]
© 2023 Δήμος Διονύσου
apartmentlicensefilm-playbookusersstorephonemaplaptop-phoneselectbullhorn Μετάβαση στο περιεχόμενο